Renovering av vår gemensamma bostad

Jag och min flickvän, från och med en månad tillbaka också sambo, ska nu renovera våran lägenhet i Örebro. Vi har båda studerat under en tid och har haft ett förhållande på distans under en längre period. Jag vågar erkänna nu att jag var tveksam till om det skulle hålla över huvud taget men det gjorde det och jag tror att vi båda två faktiskt var något tveksamma till det. Hur som helst så har vi köpt en lägenhet som vi nu vill göra till vår egen i Örebro. Vi tänker utföra en badrumsrenovering och köksrenovering i Örebro, i vår lägenhet. Det är en tvåa ganska centralt i Örebro på drygt 70 kvadrat. Företaget som vi har tänkt anlita heter AMK Produktion. De verkar vara riktigt duktiga. De utför olika typer av byggprojekt i Örebro med omnejd. De har varit aktiva inom branschen under flera års tid vilket känns tryggt för oss. Vi tänker genomföra en enklare köksrenovering där vi ska byta luckor, lägga parkettgolv och kakla om. Badrumsrenoveringen ska inte heller vara alltför omfattande, vi vill göra det så billigt som möjligt. Och det tror vi att AMK Produktion i Örebro kan göra möjligt med deras erfarna och rutinerade snickare i Örebro. Vi ska ta och kontakta deras byggfirma snart för vi vill påbörja vår köksrenovering och badrumsrenovering så snart som möjligt så att man får så stor nytta utav det som möjligt. Det känns som att många gör det precis innan de ska flytta, den teorin följer inte jag. Jag vill kunna njuta utav det, så tänker min flickvän också.