Ibland vill man fräscha upp därhemma

Nej men se goddagens på er alla fina och trevliga läsare och känn er välkomnade in till mig och min blogg där jag delar med mig om i stort sett allt som händer och sker. Jag hoppas ni mår bra trots att det här regnandet aldrig tycks upphöra. Har det inte regnat i flera månader säg? Vädret är som det är men så finns det annat man kan göra för att pigga upp sig. Jag och min sambo har rustat upp lägenheten och vi tog då hjälp av målare i Halmstad. Lägenheten behövde en rejäl uppfräschning så vi slog på stora växeln och bestämde att det var dags att måla och tapetsera om i alla rum i fyrarummaren med kök. Även väggar och tak har målats om och då det blev på det viset att hela lägenheten gjordes i ordning på en gång så kunde vi inte bo där samtidigt. Vi bodde hos min föräldrar i en vecka men nu är vi tillbaka i lägenheten som har blivit totalt förvandlad. Vi är så tacksamma för hjälpen som vi fick av dessa målare i Halmstad, det är förresten Turkos Måleri som vi anlitade, och jag vill slå ett slag för det här företaget till er som eventuellt också skulle vilja få hjälp av målare här i Halmstad med omnejd. Inte nog med att det blev ett bra resultat, som ett extra plus ska jag säga att målarna på Turkos Måleri var trevliga och glada och man fick direkt en god känsla i maggropen av dem, magkänslan visade sig stämma med andra ord. Nu hoppas jag på en fin dag för er alla trots vädret, snart vänder det nog!